Telefon comenzi 0737-749-955
Program livrare 1130-2230
Program 1130-2230
Antreuri reci Antreuri calde Supe / Ciorbe Recomandările șefului bucătar Paste și Risotto Vită Porc Pui și curcan Oaie Premium steak Meniu vegan Garnituri Salate Pizza Desert Topping Sosuri Peste si fructe de mare
0

Termeni și condiții

Preliminarii 

Website-ul www.trattoriabymrs.ro (denumit în continuare „Website”) este proprietatea și se află în administrarea societății TRATORIA MRS S.R.L., persoană juridică de naționalitate română, cu sediul social în Localitatea Titu, Oraș Titu, Aleea Terra, nr. 8, Corp C8, județul Dâmbovița, având număr de ordine în Registrul Comerțului J15/1799/18.11.2019 și Cod Unic de Înregistrare fiscală 41912870, denumită în continuare „TRATORIA MRS”.  

Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a Website-ului, vă rugăm să citiți și să analizați cu atenție termenii și condițiile prezentate mai jos, accesarea Website-ului presupunând acceptarea necondiționată a acestora. Dacă nu acceptați cele expuse în secțiunea „Termeni și Condiții” vă rugăm să nu folosiți acest Website și funcționalitățile sale, în special comenzile prin secțiunea dedicată, TRATORIA MRS fiind exonerată de orice răspundere subsecventă. 

Comanda, Plata și Livrarea 

TRATORIA MRS asigură prepararea și livrarea corespunzătoare a produselor ca urmare a comenzii plasate de către utilizatorii Website-ului (denumiți în continuare „Utilizatori”), care dobândesc prin această acțiune determinată calitatea de clienți (denumiți în continuare „Clienții”). Comanda poate fi plasată de orice Utilizator prin intermediul Website-ului, accesând secțiunea dedicată și acceptând expres condițiile prealabile. 

Plata comenzii se va face de către Clienți prin modalitățile puse la dispoziție de către TRATORIA MRS și reprezintă o condiție prealabilă de livrare a produselor ce constituie comanda. Comenzile plasate prin intermediul Website-ului vor fi achitate în prealabil prin tranzacții bancare sau pot fi achitate cash la livrare. Comenzile vor fi onorate doar după confirmarea plății. Serviciul de livrari este disponibil zilnic, in intervalul orar 11:30-22:30.  

Comanda minima pentru livrare in orasul Ploiesti este de 50 ron, iar transportul este gratuit. In zonele limitrofe comanda minima este de 100 ron. iar transportul este gratuit. 

*Zonele limitrofe in care se realizeaza livrarea la domiciliu: Cartier Dambu, Comuna Bucov, Tantareni, Blejoi, Paulestii Noi, Paulesti, Buda, Strejnicu, Brazi Rafinarie. 

TRATORIA MRS nu își asumă răspunderea, iar Clienții nu vor solicita atragerea răspunderii pentru orice întârziere în executare sau neexecutarea livrării produselor ca urmare a oricăror evenimente care sunt în afara controlului TRATORIA MRS.  

Politica de retur și Responsabilitatea față de produse  

TRATORIA MRS își asumă diligențe sporite pentru rezolvarea reclamațiilor sau problemelor sesizate de Clienți în legătură cu calitatea produselor, cu livrarea acestora sau în legătură cu orice alte aspecte legate de prepararea, vânzarea și livrarea produselor, după preluarea comenzii transmise prin intermediul platformelor online, în măsura în care aceste probleme se află sub controlul TRATORIA MRS.  

În ipoteza în care, în urma verificării, se va dovedi că produsele nu respectă cerințele menționate de către Client în formularul de comandă, produsele se vor înlocui. Totuși, conform dispozițiilor art. 16 din O.U.G. nr. 34/2014 sunt exceptate de la dreptul de returnare:  produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;  produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;  produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator; produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente. 

Preparatele culinare și produsele prezentate pe Website sunt cu titlu informativ și orientativ, iar anumite caracteristici ale bunurilor finale pot diferi față de imaginile fotografice expuse pe Website. Acestea pot fi schimbate fără înștiințarea prealabilă a Utilizatorilor și a Clienților și nu dau naștere unor obligații contractuale pentru TRATORIA MRS. 

În pofida eforturilor și monitorizării constante, un număr redus și izolat de produse pot avea pe Website prețuri greșite, stabilite în mod eronat de aplicația informatică. În această situație, TRATAORIA MRS nu își asumă obligația să onoreze comenzile cu preț derizoriu, rezervându-și dreptul de a aduce de îndată la cunoștința Utilizatorilor și a Clienților erorile întâmpinate și de a le corecta în mod corespunzător. 

TRATORIA MRS poate publica pe Website produse sau promoții practicate într-un anumit interval de timp și în limita unui stoc disponibil. În ipoteza în care produsele sau promoțiile respective nu mai fac parte din oferta curentă, TRATORIA MRS își rezervă dreptul de a nu onora anumite comenzi și de a înștiința Clienții solicitanți. Astfel, în ipoteza în care un produs comandat nu poate fi livrat de către TRATORIA MRS, aceasta va informa Clientul în mod corespunzător și va returna în contul Clientului contravaloarea comenzii.  

Politica de confidențialitate 

TRATORIA MRS garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste date vor putea fi folosite pentru a trimite Utilizatorilor și/sau Clienților informații privind confirmarea comenzilor, facturare, livrare, soluționarea reclamațiilor.  

TRATORIA MRS are dreptul a folosi informaţiile furnizate de către Utilizatori și/sau Clienți în vederea încheierii și executării contractului la distanţă. TRATORIA MRS are dreptul, în baza acordului prealabil al Utilizatorilor și/sau al Clienților, de a stoca şi folosi în interes propriu, în scopul realizării activităţilor de marketing, informare, facturare sau alte asemenea, orice informaţie furnizată de către Utilizator și/sau Client prin intermediul Website-ului. TRATORIA MRS nu va furniza niciunei terţe persoane informaţiile primite de la Utilizatori și/sau Clienți, cu excepţia partenerilor agreaţi, respectiv furnizorii de servicii cu care există un contract prin care se protejează aceste date primite de la Utilizatori și/sau Clienți.   

Accesând și folosind Website-ul, Utilizatorii și/sau Clienții pot transmite către TRATORIA MRS date și informații personale care vor fi folosite doar în completarea comenzii, în pregătirea livrării, în caz de nelămuriri şi în informarea cu privire la oferte speciale sau noi game de produse.   
Toate informațiile personale pot fi șterse din baza de date ca urmare a unei cereri scrise exprese. 

Politica privind colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal  

TRATORIA MRS consideră că este important să asigure protejarea confidențialității datelor cu caracter personal furnizate de Utilizatori și Clienți, manifestând transparență deplină cu privire la  modul în care sunt colectate și utilizate toate datele personale.  
Astfel fiind, colectarea datelor personale se va face numai în scopurile specifice, explicite și legitime. Datele nu vor fi furnizate către terți într-o manieră incompatibilă cu respectivele scopuri. 

Toate datele personale vor fi păstrate confidențial și stocate într-o manieră ce asigură securitatea necesară. Datele cu caracter personal vor fi colectate exclusiv prin mijlocirea Website-ului, fiind stocate fie exclusiv pentru perioada necesară livrării comenzilor, fie pentru perioade de timp mai lungi (în situația conturilor configurate de Clienți și/sau Utilizatori pe Website). 

Datele colectate, în funcție de interacțiunile specifice ale Utilizatorilor și Clienților, pot include următoarele:  

 • numele, prenumele și datele de contact (colectăm numele și prenumele, adresa de e-mail, adresa poștală și numărul de telefon indicate de către Clienți și/sau Utilizatori ca urmare a comenzilor pe care aceștia le plasează pe Website sau ca urmare a configurării contului personal);
 • date despre dispozitivul și despre modul în care, prin intermediul acestuia, Clienții și/sau al Utilizatorii interacționează cu Website-ul;
 • date privind cardurile și conturile bancare ale Clienților, ca urmare a comenzilor pe care aceștia le plasează pe Website.
 • Datele personale sunt colectate și prelucrate având în vedere următoarele scopuri:
 • informarea Utilizatorilor și a Clienților cu privire la situația contului configurat pe Website;
 • validarea, expedierea și facturarea comenzilor, încasarea contravalorii comenzilor, rezolvarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile achiziționate și/sau serviciile prestate;
 • trimiterea de newslettere și/sau alerte periodice, prin folosirea poștei electronice (e-mail, SMS),  numai în cazul în care persoana vizată și-a exprimat în mod explicit acordul în acest sens.

TRATORIA MRS poate furniza datele cu caracter personal ale Utilizatorilor și/sau Clienților către alți parteneri cu care se află în relații de colaborare, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora și numai în scopurile executarii raporturilor contractuale specifice, după cum urmează: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plată prin viramente bancare, furnizorilor serviciilor de contabilitate și audit. În toate ipotezele, datele cu caracter personal pot fi furnizate și către autorități, instituții și/sau organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale, ca urmare a unor cereri expres formulate și motivate. 

TRATORIA MRS recunoaște și garantează, între altele, principalele drepturi aplicabile în privința colectării și prelucrării datelor cu caracter personal, precum: 

 • dreptul la informare;
 • dreptul de retragere a consimțământului;
 • dreptul de acces/rectificare/actualizare a datelor;
 • dreptul la ștergerea datelor;
 • dreptul la restricționarea prelucrării;
 • dreptul de opoziție;
 • dreptul la portabilitatea datelor;
 • dreptul de acces la intervenția umană, de exprimare a punctului de vedere și de contestare a deciziei bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri;
 • dreptul de a formula plângere în fața Autorității Naționale pentru Supravegherea Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Drepturile sus-menționate și orice alte drepturi sau interese legitime circumscrise protecției datelor cu caracter personal pot fi exercitate prin simpla formulare a unei cereri comunicate către TRATORIA MRS prin intermediul adresei de corespondență electronică delivery@trattoriabymrsresidence.ro.  

În ipoteza puțin probabilă în care Utilizatorii și/sau Clienții au suferit prejudicii din cauza încălcării drepturilor conform politicii de protecție a datelor personale, iar soluționarea amiabilă nu a fost posibilă, persoanele vizate au dreptul de a se adresa Autorității Naționale pentru Supravegherea Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), ale cărei date complete de contact pot fi găsite la adresa web www.dataprotection.ro. TRATORIA MRS va colabora îndeaproape cu autoritățile și instituțiile abilitate în vederea protecției datelor cu caracter personal.

Despre fișierele „Cookies” 

Website-ul are nevoie de „cookies” pentru procesul de comandă (adăugarea produsului în coș, finalizarea comenzii) precum și pentru statisticile și monitorizarea traficului de pe platforma virtuală. Fără acest tip de fișiere ar fi dificilă pregătirea unui coș de cumpărături dinamic și trimiterea unor oferte relevante în raport cu interesul Utilizatorilor și/sau al Clienților. 

În varianta completă din secțiunea Despre Cookies puteți afla mai multe despre acest tip de fișiere. Toate informațiile furnizate în urma acceptării fișierelor de tip „cookies” nu vor fi date mai departe către terți și pot fi șterse oricând (de altfel, unele se șterg automat în momentul închiderii sesiunii). 
 

Cookies

Site-ul Trattoria by MRS Residence foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Sunt de acord