Program livrari

11:00-22:30

Informații livrare

Comanda, Plata și Livrarea

TRATORIA MRS asigură prepararea și livrarea corespunzătoare a produselor ca urmare a comenzii plasate de către utilizatorii Website-ului (denumiți în continuare „Utilizatori”), care dobândesc prin această acțiune determinată calitatea de clienți (denumiți în continuare „Clienții”). Comanda poate fi plasată de orice Utilizator prin intermediul Website-ului, accesând secțiunea dedicată și acceptând expres condițiile prealabile.

Atât Utilizatorii, cât și Clienții au opțiunea de a configura un cont propriu găzduit pe Website, în care vor regăsi istoricul comenzilor și datele relevante. Plasarea unei comenzi nu este condiționată de configurarea unui cont propriu.

Plata comenzii se va face de către Clienți prin modalitățile puse la dispoziție de către TRATORIA MRS și reprezintă o condiție prealabilă de livrare a produselor ce constituie comanda. Comenzile plasate prin intermediul Website-ului vor fi achitate în prealabil prin tranzacții bancare sau pot fi achitate cash la livrare. Comenzile vor fi onorate doar după confirmarea plății. Serviciul de livrari este disponibil zilnic, in intervalul orar 11:30-22:30.

Comanda minima pentru livrare in orasul Ploiesti este de 50 ron, iar transportul este gratuit. In zonele limitrofe comanda minima este de 100 ron. iar transportul este gratuit.

*Zonele limitrofe in care se realizeaza livrarea la domiciliu: Cartier Dambu, Comuna Bucov, Tantareni, Blejoi, Paulestii Noi, Paulesti, Buda, Strejnicu, Brazi Rafinarie.

TRATORIA MRS nu își asumă răspunderea, iar Clienții nu vor solicita atragerea răspunderii pentru orice întârziere în executare sau neexecutarea livrării produselor ca urmare a oricăror evenimente care sunt în afara controlului TRATORIA MRS.

Politica de retur și Responsabilitatea față de produse

TRATORIA MRS își asumă diligențe sporite pentru rezolvarea reclamațiilor sau problemelor sesizate de Clienți în legătură cu calitatea produselor, cu livrarea acestora sau în legătură cu orice alte aspecte legate de prepararea, vânzarea și livrarea produselor, după preluarea comenzii transmise prin intermediul platformelor online, în măsura în care aceste probleme se află sub controlul TRATORIA MRS.

În ipoteza în care, în urma verificării, se va dovedi că produsele nu respectă cerințele menționate de către Client în formularul de comandă, produsele se vor înlocui. Totuși, conform dispozițiilor art. 16 din O.U.G. nr. 34/2014 sunt exceptate de la dreptul de returnare: produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar; produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid; produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator; produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.

Preparatele culinare și produsele prezentate pe Website sunt cu titlu informativ și orientativ, iar anumite caracteristici ale bunurilor finale pot diferi față de imaginile fotografice expuse pe Website. Acestea pot fi schimbate fără înștiințarea prealabilă a Utilizatorilor și a Clienților și nu dau naștere unor obligații contractuale pentru TRATORIA MRS.

În pofida eforturilor și monitorizării constante, un număr redus și izolat de produse pot avea pe Website prețuri greșite, stabilite în mod eronat de aplicația informatică. În această situație, TRATAORIA MRS nu își asumă obligația să onoreze comenzile cu preț derizoriu, rezervându-și dreptul de a aduce de îndată la cunoștința Utilizatorilor și a Clienților erorile întâmpinate și de a le corecta în mod corespunzător.

TRATORIA MRS poate publica pe Website produse sau promoții practicate într-un anumit interval de timp și în limita unui stoc disponibil. În ipoteza în care produsele sau promoțiile respective nu mai fac parte din oferta curentă, TRATORIA MRS își rezervă dreptul de a nu onora anumite comenzi și de a înștiința Clienții solicitanți. Astfel, în ipoteza în care un produs comandat nu poate fi livrat de către TRATORIA MRS, aceasta va informa Clientul în mod corespunzător și va returna în contul Clientului contravaloarea comenzii.