Telefon comenzi 0737-749-955
Program livrare 1130-2130
Program 1130-2130
Meniul zilei Mic dejun Aperitive Supe Paste Grill Burgeri Preparate tradiționale Pește Șnițel Pizza Garnituri Cuptor Desert Topping Sosuri
0

Politica de confidențialitate

TRATORIA MRS garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste date vor putea fi folosite pentru a trimite Utilizatorilor și/sau Clienților informații privind confirmarea comenzilor, facturare, livrare, soluționarea reclamațiilor.  

TRATORIA MRS are dreptul a folosi informaţiile furnizate de către Utilizatori și/sau Clienți în vederea încheierii și executării contractului la distanţă. TRATORIA MRS are dreptul, în baza acordului prealabil al Utilizatorilor și/sau al Clienților, de a stoca şi folosi în interes propriu, în scopul realizării activităţilor de marketing, informare, facturare sau alte asemenea, orice informaţie furnizată de către Utilizator și/sau Client prin intermediul Website-ului. TRATORIA MRS nu va furniza niciunei terţe persoane informaţiile primite de la Utilizatori și/sau Clienți, cu excepţia partenerilor agreaţi, respectiv furnizorii de servicii cu care există un contract prin care se protejează aceste date primite de la Utilizatori și/sau Clienți.   

Accesând și folosind Website-ul, Utilizatorii și/sau Clienții pot transmite către TRATORIA MRS date și informații personale care vor fi folosite doar în completarea comenzii, în pregătirea livrării, în caz de nelămuriri şi în informarea cu privire la oferte speciale sau noi game de produse.   
Toate informațiile personale pot fi șterse din baza de date ca urmare a unei cereri scrise exprese. 

Politica privind colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal  

TRATORIA MRS consideră că este important să asigure protejarea confidențialității datelor cu caracter personal furnizate de Utilizatori și Clienți, manifestând transparență deplină cu privire la  modul în care sunt colectate și utilizate toate datele personale.  
Astfel fiind, colectarea datelor personale se va face numai în scopurile specifice, explicite și legitime. Datele nu vor fi furnizate către terți într-o manieră incompatibilă cu respectivele scopuri. 

Toate datele personale vor fi păstrate confidențial și stocate într-o manieră ce asigură securitatea necesară. Datele cu caracter personal vor fi colectate exclusiv prin mijlocirea Website-ului, fiind stocate fie exclusiv pentru perioada necesară livrării comenzilor, fie pentru perioade de timp mai lungi (în situația conturilor configurate de Clienți și/sau Utilizatori pe Website). 

Datele colectate, în funcție de interacțiunile specifice ale Utilizatorilor și Clienților, pot include următoarele:  

  • numele, prenumele și datele de contact (colectăm numele și prenumele, adresa de e-mail, adresa poștală și numărul de telefon indicate de către Clienți și/sau Utilizatori ca urmare a comenzilor pe care aceștia le plasează pe Website sau ca urmare a configurării contului personal);
  • date despre dispozitivul și despre modul în care, prin intermediul acestuia, Clienții și/sau al Utilizatorii interacționează cu Website-ul;
  • date privind cardurile și conturile bancare ale Clienților, ca urmare a comenzilor pe care aceștia le plasează pe Website.
  • Datele personale sunt colectate și prelucrate având în vedere următoarele scopuri:
  • informarea Utilizatorilor și a Clienților cu privire la situația contului configurat pe Website;
  • validarea, expedierea și facturarea comenzilor, încasarea contravalorii comenzilor, rezolvarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile achiziționate și/sau serviciile prestate;
  • trimiterea de newslettere și/sau alerte periodice, prin folosirea poștei electronice (e-mail, SMS),  numai în cazul în care persoana vizată și-a exprimat în mod explicit acordul în acest sens.

TRATORIA MRS poate furniza datele cu caracter personal ale Utilizatorilor și/sau Clienților către alți parteneri cu care se află în relații de colaborare, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora și numai în scopurile executarii raporturilor contractuale specifice, după cum urmează: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plată prin viramente bancare, furnizorilor serviciilor de contabilitate și audit. În toate ipotezele, datele cu caracter personal pot fi furnizate și către autorități, instituții și/sau organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale, ca urmare a unor cereri expres formulate și motivate. 

TRATORIA MRS recunoaște și garantează, între altele, principalele drepturi aplicabile în privința colectării și prelucrării datelor cu caracter personal, precum: 

  • dreptul la informare;
  • dreptul de retragere a consimțământului;
  • dreptul de acces/rectificare/actualizare a datelor;
  • dreptul la ștergerea datelor;
  • dreptul la restricționarea prelucrării;
  • dreptul de opoziție;
  • dreptul la portabilitatea datelor;
  • dreptul de acces la intervenția umană, de exprimare a punctului de vedere și de contestare a deciziei bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri;
  • dreptul de a formula plângere în fața Autorității Naționale pentru Supravegherea Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Drepturile sus-menționate și orice alte drepturi sau interese legitime circumscrise protecției datelor cu caracter personal pot fi exercitate prin simpla formulare a unei cereri comunicate către TRATORIA MRS prin intermediul adresei de corespondență electronică delivery@trattoriabymrsresidence.ro.  

În ipoteza puțin probabilă în care Utilizatorii și/sau Clienții au suferit prejudicii din cauza încălcării drepturilor conform politicii de protecție a datelor personale, iar soluționarea amiabilă nu a fost posibilă, persoanele vizate au dreptul de a se adresa Autorității Naționale pentru Supravegherea Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), ale cărei date complete de contact pot fi găsite la adresa web www.dataprotection.ro. TRATORIA MRS va colabora îndeaproape cu autoritățile și instituțiile abilitate în vederea protecției datelor cu caracter personal. 

Cookies

Site-ul Trattoria by MRS Residence foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Sunt de acord